A duplex nyomtatás költséghatékony megoldás

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy igen nagy mennyiségű papírt kellett felhasználnia a nyomtatáshoz. Ezzel egy ideig nincs gond, azonban hosszú távon igencsak felhalmozódhatnak a költségek, amelyet Ön is érezni fog. A duplex nyomtatás segítségével papírt spórolhat és minimalizálhatja a költségeit több téren is.

Ha minőségi nyomtatóra van szüksége a cégének reklámozásához, akkor vállalkozásunk minőségi fénymásolókat, nyomtatókat tud bérbe adni Önnek a feladatra. Ezek mindegyike képes a duplex nyomtatásra, tehát a spórolással sem lesz gond. Ha a lap mindkét oldalára dolgozunk, akkor megfelezhetjük a papírköltségeket és egyben környezettudatosak is vagyunk. Miért ne végezhetne cégének reklámozását Ön is abban a tudatban, hogy segíti a környezet megőrzését? A belépő szintű nyomtatók is tartalmazzák manapság már a kézi kétoldalas nyomtatás beállítást és a nálunk bérelhető nyomtatók ennek a legjobb formáját használják. Természetesen nem szabad megfeledkezni arról, hogy megbízható lapadagoló mechanika kell a helyes működéshez, mivel elég egy duplán felvett lap és máris csúszik az egész oldalszámozás.

A mi készülékeink fel vannak erre készülve és a duplex nyomtatás a mi nyomtatóinkkal hatékonyan kivitelezhető. Régen csak a legdrágább lézernyomtatók opciója volt az automatikus lapfordító egység, mára viszont már a legtöbb nyomtató rendelkezik ezzel a lehetőséggel. A nálunk bérelhető eszközök megkönnyítik és problémamentessé teszi a kétoldalas nyomtatást, ezért ajánljuk, hogy válassza Ön is a mi berendezéseinket, ha nagy mennyiségű duplex nyomtatásra van szüksége.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük