A fénymásoló bérlés előnyei

A fénymásoló bérlés hallatán biztos nagyon sokan felkapják a fejüket és azt kérdezik: miért ne vennénk saját gépet, miért béreljem a fénymásolót? Pedig ha jobban belegondol, akkor vannak bizonyos előnyei a bérlésnek, nézzük, hogy mik ezek.

A fénymásoló bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell egy összegben kifizetni egy gépet, aminek tulajdonképpen csak a szolgáltatását vesszük igénybe, hanem elég csak havonta törleszteni, annyit fizetni érte, amennyit használtuk. Másrészt a bérlés azt is jelenti, hogy egy eseteleges meghibásodás esetén nem nekünk kell foglalkoznunk a javítással, mivel nem mi vagyunk a tulajdonosok, hanem hogy a bérbeadó cég intézi azt, tehát a költségek sem minket terhelnek és a töltést is ők végzik, ami szintén egy nagyon jó dolog.

Sokan azt mondják, hogy nem olyan drága egy fénymásológép, de amikor megvásárolják, és aztán mindig költeniük kell a töltésre, akkor már belátják, hogy elhamarkodott volt az a mondatuk. Az anyagi előnyök közé tartozik még az is, hogy sokszor például egy kezdő cégnek nincs olyan tőkéje, amiből új eszközöket tudna magának megvásárolni, de a berendezésre szükségük van – a fénymásoló bérlés számukra is tökéletes, akár átmeneti megoldás lehet.

A fénymásoló bérlésnek azonban vannak más előnyei is, mint például az, hogy nem kerül a kukába egy régebbi gép, hanem egy tökéletes felújítás után újra otthonra találhat. Ez egy teljes mértékben környezettudatos módszernek és tettnek mondható, amellyel megóvjuk környezetünket az egyre több hulladéktól, s újra használatba kerül egy berendezés. Nem beszélve pedig egyszerűen arról, hogy egy használt gép is ugyanannyira megfelelően tud működni a megfelelő karbantartás mellett, mint az új, de sokkal olcsóbban beszerezhető, a bérléssel pedig havonta törleszthetjük a részleteket, ha pedig már nincs szükségünk a gépre, akkor nem kell kidobnunk, hiszen más valaki is ugyanúgy ki tudja bérelni, mint mi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük