A fénymásoló bérlés olcsó megoldás

Minden irodában szükség van fénymásolóra, hiszen gyakran van szükség olyan iratok sokszorosítására, amit a nyomtatással nem lehet megoldani. Egy fénymásoló megvásárlása és fenntartása azonban nem a legolcsóbb mulatság. Sokszor nehéz kiszorítani a szűkös költségvetésből még egy ilyen berendezés árát is.

A fénymásoló bérlés azonban megoldást nyújt erre a problémára. Hiszen ebben az esetben nem kell egy összegben kifizetni rengeteg pénzt. Csak annyit fizet, amennyit használja a készüléket. Tulajdonképp csak a fénymásolatok árát kell kifizetni. Ha saját fénymásolója van az irodának, akkor a költségek igen megugranak. Hiszen előfordulhat, hogy meghibásodik a berendezés. Ilyenkor ki kell hívni egy szerelőt, aki kiszállási díjat is kér az esetek többségében a munkadíj mellé. Sőt, ha cserélni kell egy alkatrészt az is pénzbe kerül. Arról nem is beszélve, hogy a toner is cserélni kell, ha kiürül, ami egy irodában gyakran előfordulhat. Bizony ez sem olcsó.

A fénymásoló bérlés viszont mindezektől a költségektől megkíméli Önt, és az irodát. Hiszen, ha minket választ, akkor a karbantartási és javítási feladatokat és a költségeket is mi vállaljuk. Ugyan ez a helyzet a toner cserével is. Láthatja tehát, hogy a fénymásoló bérlés igazán praktikus és pénz megtakarító megoldás.

Miért fizetne ki hatalmas összegeket drága berendezésekre, mikor ilyen egyszerűen is megoldhatja a dolgot? A fénymásoló bérléssel kapcsolatos további információkért keressen meg minket, vagy hívja az ügyfélszolgálatunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük