A Kyocera lézernyomtató tökéletes szolgáltatást nyújt

Egy jól működő irodában mindenképpen szükség van néhány nyomtatóra. Hiszen rengeteg dokumentumot, fontos iratot kell nyomtatni nap mint nap. Ezek a berendezések viszont igen nagy kiadásokkal járnak. Nem csak a vásárlásuk kerül sokba, hanem a fenntartásuk, szervízelésük is. Azonban, ha gazdaságosan szeretné működtetni az irodát, akkor kiváló szolgáltatást tudunk Önnek biztosítani.

Az irodájának csak a berendezések által nyújtott szolgáltatásra van szüksége, ezért nem fontos, hogy megvegye a nyomtatókat. Tőlünk bérbe is veheti azokat. Csak annyit kell fizessen amennyit használják. Ha fekete-fehér nyomtatásra van szüksége, akkor a Kyocera lézernyomtatók lesznek ideálisak az Ön számára. Két típusát is rendelkezésére tudjuk bocsájtani.

A Kyocera FS3900 DN A4-es lapok nyomtatására kiválóan alkalmas berendezés, amely a kétoldalas hálózati nyomtatásra is képes. De, ha ennél többre van szüksége, akkor a Kyocera KM2560 lesz az ideális választás az Ön számára. Hiszen ez a berenedezés már A3-as lapok nyomtatását is meg tudja oldani. Szintén lehetőség van a kétoldalas hálózati nyomtatásra is. Sőt mi több ez tulajdonképpen egy multifunkcionális berendezés, mellyel fénymásolni és szkennelni is lehet.

Az általunk biztosított Kyocera lézernyomtatók esetleges meghibásodásait mi megjavítjuk, így Önnek nem kell foglalkozni a gépek karbantartásával, sőt a toner csere is a mi feladatunk. Így az iroda igen gazdaságosan fog működni, hiszen csak annyit kell fizessenek, amennyit használták a berendezéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük