A nyomtatás olcsón is megoldható

A nagyobb irodák igen nagy kiadásokkal dolgoznak. Ezt még csak tetézi az rengeteg papírra költött pénz, amit a nyomtatás során elhasználnak, nem is beszélve a sok nyomtató karbantartásáról és javítási költségeiről. De természetesen ezeken a dolgokon nehéz spórolni, mivel nyomtatásra gyakran van szükség ilyen helyeken. Mi azonban remek megoldást kínálunk, hogy mégis faragni tudjanak a kiadásaikból az irodák.

Hatékonyság szempontjából nem szerencsés megoldás rengeteg nyomtatót üzemeltetni egyetlen irodában. Ez egy idő után kaotikus helyzetek kialakulásához vezet. A technikus nem fogja átlátni a rendszert, nem tudja mikor melyik nyomtató szorul javításra vagy toner cserére. Ugyanakkor hatalmas költséggel is jár a sok nyomtatató üzemeltetése. Helyette inkább az egy-két központi nyomtató javasolt. Így jobban nyomon követhető a nyomtatás gyakorisága, és a berendezések állapota is.

Tőlünk kiváló lézeres nyomtatókat bérelhet, amelyek igen nagy sebességgel és megbízhatóan dolgoznak. A nyomtatási idő lerövidül, és a költségei is csökkenek, ha minket választ. Ugyanis a szervizelés a mi a feladatunk, Önnek nem kell ezzel sem foglalkozni. Miért venne meg egy drága nyomtatót, mikor Önnek valójában nem is a berendezésre van szüksége, csupán az általa nyújtott szolgáltatásra.

Ha a cégünk szolgáltatását választja, nagyszerűen optimalizálhatja a kiadásait, és sok pénzt megtakaríthat a cége számára. Tegye átláthatóbbá, egyszerűbbé és gazdaságosabbá az iroda működését. Válasszon minket, nem fogja megbánni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük