A nyomtatás vagy a fénymásolás a gazdaságosabb?

Legyen Ön is költséghatékony és praktikus vállalkozó! Vigye be irodájába a gazdaságos megoldásokat! Gondolta volna, hogy a nyomtatás és a fénymásolás is lehet gazdaságos? Hogy az egy nyomatra eső költségeket pontosan meg tudja határozni?

A válasz nagyon is egyszerű! Ha Ön drága és magas üzemeltetési költségű készülék helyett bérli irodatechnikai felszereléseit, akkor sokat faraghat a költségeken. Nem utolsó sorban pedig úgy lehet költséghatékony vállalkozása, hogy közben környezettudatosan teszi mindezt. Ugyanis a teljes körűen felújított nyomtatók és fénymásolók tovább hasznosításával a környezet és az Ön vállalkozása is jól jár. A bérleti szerződésben pedig pontosan forintosítani tudjuk a laponkénti nyomtatási vagy fénymásolási költségeket, így nincs semmilyen egyéb rejtett buktató.

Most már csak azt kell meghatározni, hogy a nyomtatás vagy a fénymásolás a gazdaságosabb?

Tulajdonképpen bérelt, teljes körűen felújított használt, multifunkcionális készülékkel, mint például a webshopunk kínálatában is megtalálható Kyocera FS6525 berendezéssel a nyomtatás és a fénymásolás is egyformán gazdaságossá válik. Gyakorlatilag bárminemű kezdeti beruházás nélkül használatba lehet venni a stabil működésű berendezést, 48 hónap garanciával. A pontosan tervezhető költségek miatt nem kérdés, hogy a nyomtatás vagy a fénymásolás a gazdaságosabb, mivel a bérleti szerződés alapján Ön tulajdonképpen csakis annyit fizet, amennyit használt.

Béreljen tőlünk irodatechnikai berendezést, és nem kell többet választani, hogy a nyomtatás vagy a fénymásolás a gazdaságosabb, mert készülékeink kompromisszum nélkül magas minőséget és tervezhető nyomatköltséget biztosítanak.