A nyomtató bérlés előnyei

Nem mondunk azzal újat, ha feltételezzük, hogy napjainkban egy vállalkozást nem egyszerű elindítani vagy egy meglévő vállalkozást fenntartani. Legyen önnek bármilyen vállalkozása, elengedhetetlen hozzá a megfelelő irodai környezet kialakítása, hogy a rendszeres papírmunkát a vállalkozáson belül, illetve az állam felé kötelező módon komfortos körülmények között végre lehessen hajtani. Ehhez pedig olyan irodai berendezésekre is szükség van, mint a nyomtató vagy a fénymásoló, és az ezekhez szükséges kellékanyagok beszerzése.

Egy most induló kisebb vagy nagyobb vállalkozásban könnyen megterhelő kiadás lehet egy új vagy teljes körűen felújított, a gyártói garanciával megegyező paraméterekkel rendelkező, professzionális nyomtató vagy egy multifunkciós készülék (fénymásoló, nyomtató, szkenner, esetleg fax) beszerzése.

Természetes, hogy minden cég minimalizálni szeretné költségeit, ehhez mi rugalmas partnerek vagyunk, ugyanis a nyomtató bérlésnek számos előnye van, amit már meglévő partnereink is igazolhatnak.

Vegyük sorra a nyomtató bérlés előnyeit:

–          Elsősorban a legnagyobb előny, hogy nem szükséges beruházni egy új nyomtató árát.

–          Egy költséggel az összes irodatechnikai kiadását letudhatja multifunkcionális készülékeink révén.

–          Kedvező bérleti díj és nyomatköltség.

Ha ön is inkább a nyomtató bérlés mellett dönt, akkor egyértelműen hatékonyságot és gazdaságosságot is bérel egyszerre készülékeinkkel.

Jelenleg a Kyocera Ecosys M6026 multifunkciós lézernyomtatónk a legjobb önköltségű berendezés, ami mindössze 3 Ft+Áfa/A4 (fekete-fehér) oldal, és 19,90 Ft+Áfa/ A4 (színes) oldal kiadást jelent. Ideális minden olyan esetben, ahol nem szeretne a kellékanyag költségei miatt aggódni, vagy a készülék műszaki állapota miatt várakozni, hanem Ön és munkatársai energiájukat bátran a vállalkozás stabilitására és növekedésére fordíthatják!