A színes fénymásolópapír fontos jellemzői

Manapság egyáltalán nem mindegy, hogy milyen papírt használunk a fénymásoláshoz és a nyomtatáshoz, mivel, ha rosszul választunk, akkor a végeredmény egyáltalán nem lesz kielégítő. A színes fénymásolópapír esetében különösen vigyázni kell, mivel ezek a papírok egyáltalán nem olcsók és, ha több száz papírról derül ki, hogy hibás, az komoly anyago kárt jelenthet. Minden színes fénymásolópapír esetében érdemes megtekinteni azok jellemzőit.

Ez azért fontos, hogy Ön is minőségi és egyedi lenyomatokat nyomtathasson a jövőben, amelyeket reklámanyagként is felhasználhat cégének marketingprogramjában. Az áttetszőség egy igen fontos jellemző a színes fénymásolópapírok esetében, amely azt mutatja meg, hogy a fény hány százaléka jut át a papíron. A megfelelő áttetszőségű papírral szép, jól olvasható fénymásolatot készíthet, amelyet szívesen megtekintenek majd az emberek. A legtöbb papír valamilyen mértékben átengedi a fényt, azaz ha a fényforrás felé fordítja, akkor bizonyos mértékben látható, hogy mi található a másik oldalán.

Rossz minőségű papírok esetén az áttetszőség olyan szintű is lehet, hogy az egyik oldalra nyomtatott szöveg a fény felé fordítás nélkül is megjelenik a másik oldalon. A színes fénymásolópapír esetében ez rendkívül előnytelen, ezért kerülje az ilyen papírokat, mivel ezek nem igazán használhatóak. Alapesetben minél kevésbé áttetsző egy papír, annál jobb minőségű. A megfelelő színes fénymásolópapírral Ön is megvalósíthatja elképzeléseit, amelyhez bérelhet tőlünk nyomtatókat és fénymásolókat is kedvező áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük