A színes lézernyomtató előnyei

A színes lézernyomtató egyértelmű előnyei közé tartozik a minőségi nyomat, a pontosság, valamint a kiemelkedő gyorsaság. Ezek mind-mind olyan előnyök, ami nem csak otthoni használat mellett mutatkozik meg, hanem irodai környezetben is. Nem utolsó sorban mondhatjuk, hogy a színes lézernyomtató előnyei között a gazdaságosság is jelentős szerepet kap.  Alapvetően maga a technológia ugyan a drágább árszegmensbe tartozik, ám a hosszú távú működtetés, a nyomatok előállítása viszonylag olcsóbb, még akkor is, ha egy-egy alkatrész beszerzésénél magasabb árat kell kifizetni, mint tintasugaras technológia esetén.

Ahol azonban számít, hogy a nyomatnak nincs szüksége száradási időre, ahol számít a gyorsaság, valamint a nyomatonkénti előállítási költség minimalizálása, a minőségi, éles és szép nyomat, akkor egyértelműek a színes lézernyomtató előnyei.

Emellett tovább növelhetők az előnyök, ha vállalkozása számára szakszerűen felújított színes lézernyomtatót választ. Ebben az esetben a gazdaságosság még nagyobb hangsúlyt kap, mivel az egy nyomatra eső költség sokkal kisebb, mint egy új készülék esetén.

Készülékajánlataink között csakis olyan színes lézernyomtatót talál, amit Európa legnagyobb használt irodatechnikai berendezéseket felújító cége biztosít. Csak olyan lézernyomtatót forgalmazunk, amelyeknek még minimum 50% hátralévő „futásteljesítménye” van, így készülékeink gyakorlatilag újjal egyenértékű berendezések, a minőségi és garanciális feltételek is ugyanazok, amelyekkel az új készülékeket hirdeti a gyártó.

S, hogy mi a bizonyíték a színes lézernyomtató előnyeire?

Weboldalunkon a Konica Minolta Bizhub C203 színes, többfunkciós berendezés nyomtatás, másolás, szkennelés funkciókkal, duplex nyomtatási és fénymásolási lehetőséggel már 9900 Ft+ÁFA-tól elérhető!