A színes nyomtatás is lehet gazdaságos

Az irodákban rengeteget költenek nyomtatásra. Ez elkerülhetetlen, azonban lehet spórolni a kiadásokkal, ha megfelelő berendezéseket használunk, és optimalizáljuk az iroda működését. Mi segíthetünk Önnek hatékonyabbá és gazdaságosabbá tenni a munkát az cégénél. Bármelyik irodában előfordulhat, hogy színes nyomtatásra van szükség. A színes nyomtatásra is képes lézernyomtatók viszont elég drága berendezések.

Ha több ilyen gépet szeretnénk üzemeltetni az irodában, akkor igen mélyen a zsebébe kell nyúljon a tulajdonosnak. De ha tőlünk bérel megfelelő berendezéseket, akkor csak a nyomtatás költségeit kell fedezni. Minden egyéb a mi feladatunk. Nincs szüksége karbantartókra, akik kijavítják az esetleg meghibásodásokat, vagy kicserélik a kiürült tonereket. Hiszen ez mi mind elvégezzük Ön helyett. Nem kell nagy összegeket kiadnia a drága gépekre. Csak annyit fizet amennyit nyomtat. Ennél gazdaságosabb megoldást nem talál. Miért költené feleslegesen a pénzt drága berendezésekre, mikor Önnek csak az általuk nyújtott szolgáltatásra van szüksége?

Gyakran elkövetik az irodák azt a hibát, hogy minden alkalmazottnak külön nyomtatót biztosítanak. Ez egyrészről nagyon költséges mulatság, másrészről viszont átláthatatlanná teszi a munkát. Nem lehet nyomon követni a nyomtatásokat, így nem is lehet javítani a munka hatékonyságán. Sokkal ésszerűbb néhány központi, színes nyomtatásra is képes berendezés felállítása, mely bárki számára egyszerűen hozzáférhető. A lézernyomtatók igen nagy nyomtatási sebességgel rendelkeznek, így nem kell attól tartani, hogy sokáig sorban kell állni a berendezések előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük