Béreljen Ön is lézernyomtatókat kedvező áron!

Ha Ön is szeretné, hogy vállalkozására többen felfigyeljenek, akkor ehhez egy megfelelő marketinges stratégia szükséges. Az ilyen projektek mindig komoly papíranyagot igényelnek, hiszen a reklámozás egyik legjobb módja a szórólapok kiosztása. A lézernyomtatók nagymértékben megkönnyíthetik a szükséges papírmennyiség kinyomtatását ehhez a projekthez, mivel megbízhatók, ritkán kell őket karbantartani és minőségi lenyomatokat készítenek.

Ha Ön is szeretné hatékonyan reklámozni cégét, akkor béreljen tőlünk lézernyomtatókat és nyomtasson reklámanyagot! Nem érdemes a tintasugaras nyomtatókkal vesződni. A lézernyomtató előnyei rendkívül meggyőzőek a tintasugaras nyomtatóval szemben, ráadásul bérlési költsége is olcsóbb, ha minket választ. A nyomtatás kiváló minőségű a lézernyomtatók esetében, mivel a papírra ráégetett festékpor nagyon tiszta rajzolatú képet és szöveget produkál, tehát a nyomtatott reklámanyag jól olvasható és értelmezhető lesz. Ha a két nyomtató sebességét hasonlítjuk össze a győztes mindenképpen a lézernyomtató, mivel sokkal pontosabban és precízebben működik.

Amíg a lézernyomtató percenként több oldalt képes kinyomtatni, addig ugyanezt a tintasugaras nyomtatónak előfordulhat, hogy több perc is szükséges egy adott grafikai lenyomat elkészítéséhez. Nagyon fontos dolog a működési költség összehasonlítása, amely a lézer nyomtatónál jóval alacsonyabb. A tintasugaras nyomtatónál a papír minősége sem mindegy, viszont a lézernyomtatónál ez nem számít. Az utolsó fontos szempont a száradási idő, amely sokkal kedvezőbb a lézernyomtatók esetében. Béreljen Ön is tőlünk lézernyomtatót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük