Duplex nyomtatást végző nyomtatók, fénymásolók

Ha korszerű irodát szeretne, amely a technikai és az alkalmazott berendezések terén megfelel a jelenkor elvárásainak, akkor ránk számíthat. Abban leszünk segítségére, hogy a nyomtatás a lehető legmagasabb színvonalon, a legalacsonyabb költségen álljon rendelkezésére. Olyan nyomtatókkal, fénymásolókkal várjuk, amelyeket bérlés keretében vehet igénybe.

A duplex nyomtatás iránt manapság egyre nagyobb igény mutatkozik. A kétoldalas nyomtatás a papír takarékosság szempontjából nagy jelentőséggel bír. A duplex nyomtatás történhet kézi adagolással vagy automatikus módon is. Ha kézi kétoldalas nyomtatásról van szó, akkor a nyomtató jelzi, mikor kell megfordítania a papírköteget, hogy a lapok másik oldalára is nyomtatás történjen, míg az automata módon történő duplex nyomtatás esetében semmi dolga nincsen.

Ha él bérlési szolgáltatásunkkal, akkor nem kell számítania kezdeti beruházási költségre. Kiadásai sokkal jobban tervezhetővé válnak. Szakértő felügyelettel állunk rendelkezésére. A duplex nyomtatás, a digitális nyomtatás mellett számos olyan megoldási javaslattal várjuk, amelyekkel csökkenteni tudja kiadásait a nyomtatás terén. Szolgáltatásunkat nagyon kedvező havi díjjal veheti igénybe.

A duplex nyomtatás mellett készülékeink számos olyan extra funkcióval rendelkeznek, amelyek nagymértékben meg tudják könnyíteni az irodai munkavégzést. Online megismerheti nyomtató készülékajánlatainkat. Ha le akarja faragni a költségeit az irodatechnika esetében jelentkező kiadások terén, akkor vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük