Fénymásolás vagy inkább nyomtatás?

Sokakat foglalkoztat minden évben az a kérdés, hogy vajon megéri e kinyomtatni azt a megannyi lapot, amely szükséges éppen a munkahelyünkön. Lehet, hogy valamilyen típusú másolás sokkal jobban megérni? Nem titok, hogy a fénymásolás szintén egy remek módszer arra, hogy sok példányt készítsünk egy adott dokumentum példányból.

Napjainkban a marketing elengedhetetlen részét képezik a szóróanyagok, a prospektusok, amelyekből bizony sokszor igen nagy mennyiségre van szükség és egy nap akár több ezer oldalnyi anyag is kellhet a hatékony marketinghez. A kis és középvállalkozások számára ezek jelentik az egyik utat ahhoz, hogy felhívják a figyelmet szolgáltatásaikra, valamint a legfrissebb akciós ajánlataikra, amelyek potenciálisan új ügyfeleket szerezhetnek nekik. Nem mindegy azonban, hogy milyen áron kivitelezhető a sokszorosítás, mint ahogy a nyomatok minősége is sokat elárul magáról a cégről.

Összegezve tehát dilemma előtt állunk. Tény, hogy számítógéppel otthoni körülmények között is elkészíthetők, s igény szerint szerkeszthetők is az adott kiadványok, de a sokszorosítás mindenképpen jobban megéri, ha Ön is olyan céget választ, akik szakszerű megoldásokkal rendelkeznek. Nálunk Ön is kedvező áron végezhet másolást, amelyhez minőségi fénymásoló gépeink állnak a rendelkezésére. Ezeket ki és bérelheti napokra, hetekre az adott marketingkampányoktól függően.

A fénymásolás még mindig az egyik legtöbbször keresett szolgáltatás, ha irodatechnikai munkálatok elvégzéséről van szó, mi pedig biztosítjuk Önnek azt, amire szüksége van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük