Használt nyomtató az irodában

Egy nagyobb irodában gyakran előfordulhat, hogy egy nyomtató nem elég, ahhoz hogy kiszolgálja az alkalmazottak igényeit. Ebben az esetben szükséges még egy vagy két berendezés beüzemelése. Egy jó teljesítményű nyomtató azonban nem a legolcsóbb. Viszont kiváló lehetőséget biztosít a pénzmegtakarításra a használt nyomtató vásárlása. Még ennél is jobb lehetőség azonban a használt nyomtató bérlése.

Ezek a berendezések átestek egy felújításon, vagy néhány esetben egy teljes átépítésen. Így biztos, hogy még jó sokáig tökéletesen fognak működni. Tulajdonképpen egyenértékűek a gyárból frissen kijött berendezésekkel, csak jóval olcsóbban hozzá lehet jutni. Ezzel a megoldással nem csak pénzt takarít meg, hanem a környezet megóvásához is hozzájárul. Hiszen a nyomtatók alkatrészei nagymértékben megterhelik a környezetet. De ezáltal, hogy felújítják, és még sokáig használják, csökken a hulladéklerakókba kerülő veszélyes anyagok mértéke.

Tehát ha az Önök irodája is fontosnak tartja a környezettudatos szemléletet, akkor a használt nyomtató vásárlás kiváló megoldás lesz. Tőlünk bérelhet is ilyen nyomtatókat, így Önnek csak a nyomtatási költségeket kell fedezni. Hiszen az esetleges meghibásodásokat és a toner cserét mi hajtjuk végre. Így nem kell karbantartót és szerelőt fizetnie. Ez egy remek lehetőség, ha szeretne egy kis pénzt megtakarítani az iroda számára.

Ha felkeltette a figyelmét ez a rendkívüli ajánlat, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a részletekről. Spóroljon pénzt, úgy hogy még a környezete is óvja vele! Alkalmazzon Ön is használt nyomtatót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük