Hogyan érhető el az olcsó nyomtatás?

A nyomtatás lehet olcsó is, csak tudni kell az elérés módját. Természetesen ebben az esetben nem 1-2 oldal nyomtatásáról van szó, hiszen az tényleg pár fillérbe kerül, az otthoni nyomtatás sem annyira drága, ugyanakkor egy-egy iroda nyomtatási költségei rendkívül magasak is lehetnek. Gondoljuk csak el, hogy egy iroda mennyit költ az irodaszerek megvásárlására és karbantartására, és mennyit fogyasztanak az irodagépek utántöltései stb.

Nézzük meg, hogy mennyibe kerül a nyomtatás egy irodában. Elsősorban arra kell gondolni, hogy egy kezdő cég, aki még nem rendelkezik semmilyen bevétellel, meg kell hogy vásároljon egy gépet, ahhoz beszerezni a papírt, patront stb. A tinta 1-2 hónap múlva kifogy, a gép elromlik, szerelőt kell hívni, ki kell fizetni a kiszállási díjat, a patroncserét stb. Nem beszélve arról, hogy mindez mellé még a gép áramot fogyaszt, és azt is nekünk kell fizetni.

Manapság rendkívül költséghatékony megoldásnak tűnik, ha a nyomtatót nem megvásároljuk, hanem béreljük. A használt nyomtató használata semmiben sem rosszabb, mint az új nyomtató használata, sőt, inkább előnyösebb, mert egy bejáródott, biztonságos gépről van szó. A bérléssel azért is válik olcsóbbá a nyomtatás, mert a bérbeadó cég – jelen esetben mi – minden egyes bérlés után kitisztítja a gépet, tehát a karbantartás nem az Ön költségeit terheli. Ennek alapján a meghibásodások esélye is kisebb, hiszen az állandó tisztítás és karbantartás megóvja a gépet a hirtelen tönkremeneteltől.

A bérléssel tulajdonképpen az érhető el, hogy Ön pusztán a nyomtatás költségeit fizeti, és csak azt, amire Ön használta a gépet. Felejtse el az óriási nyomtatási költségeket, használja a nyomtatót úgy, mintha egy szalonba menne nyomtatni, pusztán Önnek nem kell kimozdulnia az irodából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük