Konica Minolta többfunkciós nyomtatók

Az irodai munka gördülékeny haladásához hozzá tartozik néhány berendezés, amely nélkül megállna az élet az ilyen munkahelyeken. Ezek beszerezése azonban a legtöbb esetben nem olcsó mulatság. A nyomtatókat, fénymásolókat viszont gyakran fölösleges megvásárolni, hiszen csak az általuk nyújtott szolgáltatásra van szüksége a cégeknek, nem magukra a gépekre.

Béreljen tőlünk Konica Minolta többfunkciós nyomtatókat, és takarítson meg rengeteg pénzt ez által. Nincs ugyanis indulási költség. Nem kell óriási összegeket kifizetni a gépek megvásárlásáért. Csak annyit fizet így, amennyit nyomtat. Választékunkban többféle Konica Minolta berendezés is található, így kedvére válogathat, aszerint, hogy milyen funkciókra van szüksége. A felújított nyomtatóink nagy része fekete-fehér és színes nyomtatásra is alkalmas. Ugyanokkor a Konica Minolta többfunkciós nyomtatók kiválóan alkalmasak fénymásolásra és szkennelésre is.

Mi a környezetvédelemre is figyelünk, ezért is érdemes minket választani. A berendezések egy része felújított, illetve újjáépített. Ez azt jelenti, hogy az apró meghibásodásokat kijavították, a szükséges alkatrészeket kicserélték, így az új berendezésekkel egyenértékű gépek kerülnek az Önök irodájába. Így csökken a lerakott veszélyes hulladék mennyisége.

A Konica Minolta nyomtatók bérlése esetén Önöknek nem kell törődniük a toner cserével, vagy az esetleges meghibásodások kijavításával sem, hiszen azt szakembereink elvégzik. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje árajánlatainkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük