Középpontban az irodatechnika: digitális nyomtatás!

Egy cég életében nagyon sok költséget jelentenek havi szinten az irodatechnikai berendezéseknek az üzemeltetése. A rengeteg papír, a patronok beszerzése rendszeresen jelent kiadást. Nem is beszélve arról, hogy mennyibe kerülnek az igazán profin működő, digitális nyomtatást is lehetővé tevő nyomtatók, fénymásolók.

A mi segítségünkkel csökkentheti az irodatechnikai berendezések terén jelentkező kiadásokat. Nagy teljesítményű, digitális nyomtatást lehetővé tevő berendezéseket is forgalmazunk, illetve élhet bérleti ajánlatainkkal is. Önnek kell eldöntenie azt, hogy jobban megéri-e megvenni az adott nyomtató-fénymásoló berendezést vagy annak inkább bérlési opciója mellett dönt. Szolgáltatásunk segítségével, ha a bérlés mellett teszi le voksát, akkor nincsen beruházás.

A kezdeti minimális költségeket is leírhatja. A digitális nyomtatást lehetővé tevő berendezések bérlete révén a kiadások előre tervezhetővé válnak. 8 órás szakértői felügyelettel állunk rendelkezésére, ha bármilyen hiba merülne fel az irodatechnikai berendezéssekkel kapcsolatban. Nem utolsó sorban pedig garanciát is vállalunk. A digitális nyomtatás egy 21. századi színvonalon működő irodában már alapvető elvárás. Olyan eszközökre van szükség, amelyek gazdaságos működést tesznek lehetővé.

Szolgáltatásunkkal hálózati nyomtatásra, fénymásolásra, gyors szkennelésre van lehetősége egyetlen készülékkel már nagyon kedvező havi előfizetéssel az egész országban. Ha szeretne érdeklődni, hogy a digitális nyomtatáshoz rendelkezésre álló berendezések és ajánlatok milyen további előnyökkel várják, akkor vegye fel csapatunkkal a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük