Multifunkciós nyomtató – az instant segítség

Amikor nyomtatóvásárlás előtt állunk, akkor könnyen felmerül a kérdés, hogy melyik a megfelelő választás? Lézeres legyen vagy tintasugaras, egy funkciós vagy több, azaz multifunkciós nyomtatóra essen-e a választásunk?

A válasz megtalálásában, mint mindig, most is az a lényeges szempont, hogy mire fogjuk használni a későbbiekben. Mennyire számít a nyomtató fenntartási, nyomtatási költsége, illetve, hogy a használat magánjellegű vagy irodai lesz-e?

A multifunkciós nyomtató első számú előnye, hogy egy gép végez több feladatot, teszi mindezt egyazon festékből, áramforrásból, ráadásul helytakarékos is.

A Kyocera KM-2560 márkájú több funkciós, A3-as, fekete-fehér berendezésünk például tökéletes választás irodai használatra is, hiszen nyomtatás másolás és színes szkennelés funkcióval is rendelkezik, emellett számos olyan beállítással lehet dolgozni, ami elengedhetetlen a minőségi nyomathoz.

Készülékeink újraépítette, amelyeknek főbb előnyük, hogy új társaikhoz képest jóval olcsóbban lehet megvásárolni weboldalunkon közvetlenül, mivel berendezéseink esetében 85%-os nyersanyag újrahasznosításról beszélhetünk. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a multifunkciós nyomtató az újjal egyenértékű berendezésnek számít, ugyanazzal a minőségi, valamint garanciális feltételekkel.

A Kyocera KM-2560 multifunkciós nyomatatóval a sebességre sem lehet panasz, mert 25 lap/perc nyomtatási sebességgel a legsürgetőbb nyomtatási tétel is pillanatok alatt elkészülhet, mindezt úgy, hogy a nyomat minősége tökéletes.

A Kyocera legnagyobb erénye, hogy multifunkciós nyomtatói tartósak és megbízhatóak, így ha választása erre a márkára esik, garantáltan nem fog csalódni, és lecserélni sem fogja hosszú évekig, mert tökéletesen kiszolgálja cégét vagy magánjellegű céljait.