Nyomtatás, nyomtatás olcsón – lehetséges?

Gondolt már arra, hogy hogyan is lehetne a nyomtatás olcsó szolgáltatás? Természetesen, amikor egy-két oldalról van szó, akkor az pár forintba kerül csupán, ha egy fénymásoló-nyomtató szalonba visszük a dokumentumot, de amikor már több száz oldalról van szó, vagy amikor a nyomtatás színes kell hogy legyen, akkor sajnos nagyon sok pénzt dob ki az ablakon, ha nincs saját gépe. A nyomtatás olcsón nem csak akkor érhető el, ha Ön rendelkezik saját géppel.

Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer egy nagyobb összeget befektetnek, és megvásárolnak egy nyomtató eszközt, akkor többé nem kell a nyomtatásért fizetniük, ez azonban tévedés, hiszen akkor is papírt kell vásárolni, illetve fel kell tölteni a patront vagy a tonert kell cserélni, illetve természetesen áramot is fogyaszt a berendezés, nem beszélve arról, hogy ha elromlik a gép, akkor meg kell javíttatni, amely szintén nem mindig olcsó mulatság, és egy ilyen helyzet általában pontosan akkor következik be, amikor nem várta és nem is hiányzik a felesleges kiadás.

A nyomtatás akkor válik a legolcsóbb szolgáltatássá, ha az egy bérelt gépről történik. A nyomtató bérlés a nyomtatás olcsón egyetlen lehetősége, mert ebben az esetben Ön nem a gépet fizeti ki, hanem annak a használatát. Több előnye is van a bérlésnek, mint gondolná, hiszen így például a garancia a bérbe adó cég felelőssége, tehát amennyiben elromlik a berendezés, akkor a javíttatási összeg nem az ön pénztárcáját terheli. Másrészt a bérlés azért is olcsóbb, mert ekkor a nyomtató eszköz árát nem kell egy összegben kifizetni, ami például egy lézeres eszköz esetében nem kis pénz, de így is hozzájuthat egy kiváló minőségű lézeres nyomtatóhoz.

Ha minőséges dokumentumokat szeretne, de mégsem gondolja, hogy érdemes lenne egy berendezés vásárlásába befektetnie, akkor válassza a nyomtatás olcsón lehetőségét, amely a bérlésben rejlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük