Olcsó nyomtatás? Igen, lehetséges!

A nyomtatás nem drága, ha csak egy két oldalt szeretnénk nyomtatni. Azonban, ha megnézzük egy nagyobb iroda nyomtatási költségeit, bizony meg fogunk lepődni. Az éves költségvetés egy tetemes része is rámehet a nyomtatási költségek kifizetésére, és akkor még nem is számoltuk bele a nyomtatók karbantartási költségeit.

Az olcsó nyomtatás azonban az irodák számára sem lehetetlen. Csak ésszerűen kell eljárni. Az ilyen munkahelyeknek valójában nincs szükségük a drága berendezésekre csak az általuk nyújtott teljesítményre. Ezért felesleges megvásárolni ezeket a gépeket, hiszen lehetőség van a bérlésükre is. Így már csak annyit kell fizetni, amennyit nyomtatunk.

Ha tőlünk bérel irodája számára nyomtatókat, akkor rengeteg pénzt takaríthat meg. Ugyanis nincs szükség induló tőkére, amiből megvásárolja a drága berendezéseket. Ugyanakkor a nyomtatókat karban kell tartani, ki kell cserélni az elhasználódott alkatrészeket és a kiürült tonert. Ez is igen sok pénzbe kerül, hiszen szerelőt kell hívni, aki a munkadíj mellett kiszállási díjat is kér, és az alkatrészt is ki kell fizetni. Mi azonban ezt elvégezzük Ön helyet, ha a mi szolgáltatásunkat választja. Így az olcsó nyomtatás mellett még több szabadidőt is kap, megszabadítjuk ezektől a feladatoktól.

Válassza Ön is az olcsó nyomtatás lehetőségét, és már néhány hónap alatt látszani fog a költségvetésen a változás. Spóroljon pénzt az iroda számára, és takarítson meg időt saját maga számára. Válasszon minket, és válassza az olcsó nyomtatást, hogy mindenki jól járjon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük