Olcsó nyomtatók beszerzése

Ha Ön egy irodában dolgozik, netán egy nagyobb iroda/irodaház vezetője, tulajdonosa, akkor biztosan tudja, hogy milyen drága egy iroda fenntartása, amely árat a rengeteg gép és azok működése, a hozzájuk tartozó eszközök beszerzése is növel. Biztosan nagyon sokszor gondolkodott már azon, hogy a – tegyük fel – 20 iroda használatának költségeit hogyan lehetne egy kissé lecsökkenteni.

Ha még nem jutott eszébe semmilyen megoldás, akkor olvassa végig cikkünket, amelyben elmondjuk, hogy hogyan lehet még többet spórolni az olcsó nyomtatók beszerzésével. Először biztosan az a kérdése, hogy az az olcsó nyomtatók hol találhatóak, hol szerezhetőek be és mennyire megbízhatóak. A válaszunk a nyomtató bérlésében rejlik.

Elsősorban azt ajánljuk, hogy ne vásároljon mindegyik irodába külön nyomtató eszközt, hiszen az nem csak egyszerre óriási kiadás, hanem év közben is nagyon sokba kerül a fenntartása, sokkal jobban megéri inkább néhány központi, multifunkciós nyomtató bérlése, amelyet mindenki használhat. A bérléssel azért válhatnak az olcsó nyomtatók még olcsóbbá, mert a karbantartást nem az irodáknak kell kifizetni, hanem a bérbe adó cégnek, amivel már egy terhet levettünk a válláról, illetve ha központosítja a nyomtatókat, akkor az év közbeni kiadások is kevesebbek lesznek. 20 nyomtató megvásárlása helyett béreljen inkább 5 nagyobb, multifunkciós nyomtatót – sokkal jobban fog járni.

A nagyobb irodákhoz mi a lézeres olcsó nyomtatók közül adunk kínálatot, hiszen azok elég gyorsan működnek, tehát nem kell attól tartani, hogy az irodák munkásai majd a folyosón egymásra várva türelmetlenkednek a nyomtató lassúsága miatt. Az olcsó nyomtatók nem azt jelentik, hogy azok minőségtelenek is, hiszen az olcsó is lehet nagyon jó minőségű, ha jó az ár/érték aránya.

Mivel Önnek nem a berendezésre van szüksége, hanem inkább a szolgáltatásra, így felesleges megvásárolnia egy nyomtatót, elég inkább bérelnie azt, amellyel így tulajdonképpen a szolgáltatást vásárolta meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük