Olcsó nyomtatók rövid és hosszú távra

A gazdasági válság viszonyai közepette minden cég ott igyekszik takarékoskodni a költségeken, ahol csak tud. Az állandó költségek között nem kis tételt képvisel a nyomtatók, megvásárlása, üzemeltetése, a fogyó eszközök gyakori utántöltése. Az emelkedő árak mellett mindenki igyekszik olcsó nyomtatók beszerzésére, ami nem egyszerű dolog, de van rá megoldás. Cégünk az olcsó nyomtatók terén nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen felújított használt nyomtatókat forgalmazunk, és adunk bérbe.

Bármilyen szokatlannak is hangozzék, a bérlés egy igen költséghatékony megoldás úgy magánszemélyek, mint cégek számára, akik szeretnének spórolni a nyomtatási költségeken, és minőségi végeredményt szeretnének viszontlátni a papíron. A bérleti díj természetes módon jóval alacsonyabb, mint amennyiért egy nyomtatót vásárolhatnánk, és pont annyi időre szól, amennyi időre a nyomtatóra szükség van. Egy napos, vagy egy hetes nyomtatási periódusra is igénybe lehet venni az olcsó nyomtatók közül bármelyiket, legyen szó tintasugaras vagy lézernyomtatóról, esetleg multifunkcionális szkennelésre, fénymásolásra is alkalmas eszközről.

A megfelelő technikai hátteret, szervízelést, beüzemelést is cégünk biztosítja, így erre sem lesz gondja a bérleti idő alatt. Választhat új vagy használt készülékeket, mi mindegyikre garanciát vállalunk, amely a tökéletes működést, és a nyomtatás vagy másműveletek minőségét illeti. Ha minket választ, nem csak a nyomtatás lesz egy egyszerű, és örömteli folyamat, de az olcsó nyomtatók használatával költségvetését sem kell fölösleges kiadásokkal megterhelnie