Magunkról

Cégünk 2005 óta folyamatos újításokkal, és új megközelítésekkel segíti partnereit nyomtatási feladataik ellátásában. Ebben elsődleges a megfelelő funkcionalitású eszközök ötvözése a minél alacsonyabb üzemeltetési költségekkel.

Alapvetően abban szeretnénk segíteni a vállalkozásoknak, hogy kezdeti beruházások nélkül is megfelelő ár-érték arányú eszközökkel vezethessék cégüket, legyen az a legkisebb nyomtató vagy a legkomplexebben felszerelt fénymásoló berendezés. Cégünk mottója az, hogy ne leépítésekkel kelljen a vállalkozás kiadásait csökkenteni, sokkal inkább a használatban levő rendszereket megvizsgálni, hogy abban vannak-e költségcsökkentési lehetőségek.

Teljes körű üzemeltetési szolgáltatásaink az ország teljes egészét lefedik, tehát amennyiben mellettünk döntenek, úgy a vállalkozás összes telephelyén azonos feltételekkel tudjuk kiszolgálni a vállalkozás igényeit.

logo_black

A 2013-ban létrehozott zöld mezős beruházás célja az volt, hogy környezettudatosan gondolkodva hosszabbítsuk meg egy-egy forgalomban lévő készülék élettartamát. Mindezt Magyarországon, magyar munkaerőt felhasználva tegyük meg. A gyárból kikerülő újjáépített vagy teljes körűen felújított eszközök a gyári garanciával egyenértékűek, ugyanakkor jóval alacsonyabb árszinten elérhető berendezések. Felelőséggel tartozunk a mindinkább fenntartható környezetért megteremtéséért. Egyre több intézmény tűzte zászlajára a gyermekek nevelésében a “zöld gondolkodást”. Tegyünk mi is eleget ennek a kívánalomnak, és szavazzuk meg a bizalmat azoknak a készülékeknek, melyek arra érdemesek, hogy újjáépítés vagy teljes körű felújítás után újra forgalomba kerüljenek. A készülékek különböző futásteljesítményeinek vizsgálata után kerül meghatározásra, hogy mely eszközök alkalmasak a felújításra. Így biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő minőségű készüléket kapjuk.

Minőség, garancia

A gyártóival egyenértékű garancia, 12 hónap. Üzemeltetéssel 36-60 hónap.

Környezettudatosság

A felújításnak és újraépítésnek köszönhetően jelentősen csökken a termelt veszélyes hulladék mennyisége, ezzel is hozzájárulva egy élhető környezet megtartásához.

Szerviz

Teljes körű üzemeltetési szerződéssel.

GAZDASÁGOSSÁG, KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A ReLease az új termékekkel egyenértékű, de mégis jóval alacsonyabb árszinten érhető el, ezért komoly előnyt jelent napjaink gazdasági versenyében. Gazdaságos és pénztárca kímélő megoldást nyújtunk azon vállalkozások számára, akik a minőségi termékek, és szolgáltatások mellett tették le voksukat, mindemellett hosszú távú, megbízható megoldásokban gondolkodnak.

KÖLTSÉGTAKARÉKOSSÁG

Napjaink gazdasági helyzete megkívánja, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek Partnereink hosszú távú, sikeres gazdasági működését támogatja.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉKEK

Újraépített irodatechnikai berendezések

Scanpartneri hálózat tagjai vagyunk

Cégünk számára fontos, hogy azokat a sportrendezvényeket és helyi szerveződésű rendezvényeket támogassuk, melyeknek valóban közösségformáló erejük van. Ezért döntöttünk úgy, hogy a 2014-ben megrendezésre került ISU Műkorcsolya Európa Bajnokságot támogassuk.
Hiszünk abban, hogy példamutatásunkkal irányt mutatunk partnereinknek és versenytársainknak is.

A környezettudatosság erősítése

Felelős vállalatként különös gondot fordítunk környezetünkre, így támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, melyek a környezettudatosság szellemében születnek, és a hatékony energiafelhasználást, a környezet kímélését és védelmét tartják szem előtt.

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk nem a megszokott utat követi támogatási tevékenységével. Hiszünk abban, hogy egy egység részeként, nem csak a napi munkában vagyunk hatékonyabbak, hanem támogatóként is eredményesebbek lehetünk, ezért velünk együtt hivatalos forgalmazóink is kiveszik a részüket nem csak a munkából, de a társadalmi szerepvállalásból is.

2014. ISU Műkorcsolya Európa-bajnokság, Budapest

2014. I. Kistarcsai nyílt triatlon verseny

tarsadalmi-mukorcsoja1tarsadalmi-triatlontarsadalmi-mukorcsoja2

Optimalizált Iroda Program

Az Optimalizált Iroda Klaszter tagjaiból létrejött Magyarország legnagyobb irodatechnikai szolgáltatója, ahol 60 szerviztechnikus és 370 alkalmazott dolgozik az országos lefedettség biztosításáért. A Klaszter folyamatosan szélesíti kínálati portfolióját, amely mindenképp túlmutat a hagyományos értelemben vett irodatechnikai szegmensen. Mostanra a Klaszter egy átfogó, minősített irodai programot dolgozott ki, amelyben ötvöződik a hatékony munkavégzés a költségtakarékossággal, a környezettudatossággal és a jelen igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal.

Referenciák

A magyar irodatechnikai piac szolgáltatási ágazatában eltöltött sok év tapasztalata juttatott el minket odáig, hogy állandó partnereink között megtalálhatók:

  • nemzetközi nagyvállalatok
  • a pénzügyi szektor szereplői
  • költségvetési intézmények
  • megyei és városi önkormányzatok
  • hazai nagyvállalatok
  • kis- és középvállalkozások

Projekt jellegű referenciáink: rövid- és középtávú rendezvényekre kihelyezett eszközeink ott voltak az alábbi helyszíneken is:

  • Európai Unió Soros Elnökség 2011.
  • NATO Csúcstalálkozó 2008.