Széchenyi

Példányszám alapú szerződés

Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik pontosan tervezhetÅ‘ költségekkel szeretnék üzemeltetni fénymásológépüket/nyomtatójukat.

A számlázás az elkészült másolati/nyomtatott példányszám alapján történik, így mindig pontosan ellenÅ‘rizhetÅ‘ az összes felmerülÅ‘ költség.

A szolgáltatás díja tartalmazza Budapest területén belül a kiszállási díjat, a készülék általános külsÅ‘ és belsÅ‘ tisztítását, az elÅ‘írt beállítások és ellenÅ‘rzések elvégzését és az összes szükséges alkatrész és kellékanyag díját (a másolópapír és tűzÅ‘kapocs kivételével).

Karbantartási szerződés

Az Önök üzemeltetésében működÅ‘, általunk is forgalmazott márkák, irodatechnikai berendezések, fénymásológépek, multifunkciós berendezések, nyomtatók, szkennerek, rendszeres, gyári elÅ‘írások szerint elvégzett karbantartására ajánljuk ezt a szolgáltatást. A készülékek típusától, kiépítésétÅ‘l és terhelésétÅ‘l függÅ‘en választható havi és negyedéves karbantartás.

Ez valójában a teljes körű üzemeltetési szerzÅ‘dés egy olcsóbb, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazó alternatívája.

A szolgáltatás díja tartalmazza Budapest területén belül a kiszállási díjat, a készülék általános külsÅ‘ és belsÅ‘ tisztítását, a szervizdokumentációban elÅ‘írt beállításokat, ellenÅ‘rzéseket és az alkatrészcserék elvégzésének díját.

A rendszeres karbantartások garantálják, hogy a készülékek hosszú távon megbízhatóan és gazdaságosan üzemeljenek.

pageup