Széchenyi

Levegő tisztítás

A Dokutech új szolgáltatásához vezetÅ‘ elsÅ‘ lépéseinket még 2019-ben a pandémia hívta életre. Azóta alaposan beleástuk magunkat a levegÅ‘tisztítás rejtelmeibe és rájöttünk, hogy bár a COVID vírus elleni védekezés volt az elsÅ‘ motiváció, azonban számos más problémára nyújt megoldást a tiszta, kórokozóktól mentes levegÅ‘ biztosítása. Ha csak Magyarországot vesszük figyelembe, közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, megkeserítve mindennapjaikat, valamint nagyságrendileg minden 10. ember a pollentÅ‘l, mondhatjuk, hogy az allergia hazánkban népbetegséggé nÅ‘tte ki magát, azzal együtt, hogy ez a szám évrÅ‘l évre magasabb.

Gondolhatjuk, hogy a körülöttünk lévÅ‘ tiszta és egészséges levegÅ‘ mindannyiunk számára természetes, legalábbis ebben a tudatban éljük mindennapjainkat. De valóban kórokozóktól – legyen az pollen, vírusok, penész, vagy bármely levegÅ‘ben szálló káros anyag - mentes a közvetlen környezetünkben a levegÅ‘? 

Nem tudjuk, mert látjuk! Megfoghatatlan!

Érdekes szembesülni azzal, hogy milyen mennyiségben található – számunkra láthatatlan - szennyezÅ‘dés életterünkben, melyek hatására kialakulhatnak, vagy erÅ‘södnek az asztmás, allergiás tünetek, vagy éppen megnÅ‘ a tovább fertÅ‘zések száma vírusos, felsÅ‘ légúti betegségeknél.

Azonban a tiszta levegÅ‘nek nem csak a megelÅ‘zésben van nagy szerepe, de számos további jótékony hatással is bír. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy mennyire csökken a koncentrációnk munka közben, ha „elhasználódik" a levegÅ‘nk. Mennyivel jobb lenne, ha nem utólag kéne a levegÅ‘ újra frissé tételével foglalkoznunk, hanem folyamatosan friss levegÅ‘ venne minket körül. Megnézve a nyugat-európai és amerikai tendenciát, ez a jövÅ‘ és vannak országok, ahol már a jelen is. Hangsúly

Szerencsére ma már minden területen van megoldás a levegÅ‘ tisztítására, legyen szó:

az autónkról
az otthonunkról
az irodánkról, munkahelyünkrÅ‘l
egy étteremrÅ‘l
egy edzőteremről
egy bank, vagy szolgáltató ügyfélterérÅ‘l  

A cél tehát egyértelmű: Tiszta levegőt szolgáltatni!

Olyan gyártókkal társultunk, akik a minÅ‘ségi megoldások mellett a szakmai háttér biztosításában is mellettünk állnak a cél megvalósításában. A szolgáltatásoknál is nagy hangsúlyt helyezünk arra, a szolgáltatást igénybe vevÅ‘ lakossági, és vállalati felhasználók megtalálják azt a megoldást, amely számukra legoptimálisabb technológiai és gazdasági szempontból.

A francia TEQOYA, a legújabb stratégiai partnerünk a RentAir üzletágban. A 15 éves kutatás során kifejlesztett, majd szabadalmaztatott technológián alapuló TEQOYA légionizátoraink ózonmentesek és hatékonyak minden méretű szennyezÅ‘ részecske ellen, beleértve a legveszélyesebbeket is. A Franciaországban tervezett és gyártott TEQOYA légtisztítók környezetbarát, szűrÅ‘betét nélküli, energiatakarékos, csendes légtisztító megoldások.

A TEQOYA légtisztítók újrateremtik a negatív ionok termelésének feltételeit, amelyek a Föld legtisztább területein léteznek. Ezek a negatív ionok természetes tisztítószerként működnek, és a levegÅ‘ tisztításával jótékony hatással vannak egészségünkre.

A SafetyPRO -SUPAIR egy magyar, szabadalmaztatott légfertÅ‘tlenítÅ‘ rendszer, amely szűrÅ‘betét és ventilátor nélkül, molekuláris és biológiai szinten, alacsony energiafelvétel mellett semlegesíti a levegÅ‘ben található káros anyagokat és szagokat, ezzel csírátlanítva a levegÅ‘t.

A lakossági és vállalati felhasználók: kiválaszthatják a számukra legoptimálisabb terméken túl, a legoptimálisabb pénzügyi konstrukciót, legyen szó vásárlásról, havi díjas szolgáltatásról, vagy akár áruhitelrÅ‘l.
BÅ‘vebb információ a termékekrÅ‘l:

TEQOYA link: Teqoya aloldal (késÅ‘bb teqoya.hu)

SafetyPro SUPAIR link: www.safetypro.hu oldalra

pageup