Széchenyi

Levegő tisztítás

A Dokutech új szolgáltatásához vezető első lépéseinket még 2019-ben a pandémia hívta életre. Azóta alaposan beleástuk magunkat a levegőtisztítás rejtelmeibe és rájöttünk, hogy bár a COVID vírus elleni védekezés volt az első motiváció, azonban számos más problémára nyújt megoldást a tiszta, kórokozóktól mentes levegő biztosítása. Ha csak Magyarországot vesszük figyelembe, közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, megkeserítve mindennapjaikat, valamint nagyságrendileg minden 10. ember a pollentől, mondhatjuk, hogy az allergia hazánkban népbetegséggé nőtte ki magát, azzal együtt, hogy ez a szám évről évre magasabb.

Gondolhatjuk, hogy a körülöttünk lévő tiszta és egészséges levegő mindannyiunk számára természetes, legalábbis ebben a tudatban éljük mindennapjainkat. De valóban kórokozóktól – legyen az pollen, vírusok, penész, vagy bármely levegőben szálló káros anyag - mentes a közvetlen környezetünkben a levegő? 

Nem tudjuk, mert látjuk! Megfoghatatlan!

Érdekes szembesülni azzal, hogy milyen mennyiségben található – számunkra láthatatlan - szennyeződés életterünkben, melyek hatására kialakulhatnak, vagy erősödnek az asztmás, allergiás tünetek, vagy éppen megnő a tovább fertőzések száma vírusos, felső légúti betegségeknél.

Azonban a tiszta levegőnek nem csak a megelőzésben van nagy szerepe, de számos további jótékony hatással is bír. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy mennyire csökken a koncentrációnk munka közben, ha „elhasználódik" a levegőnk. Mennyivel jobb lenne, ha nem utólag kéne a levegő újra frissé tételével foglalkoznunk, hanem folyamatosan friss levegő venne minket körül. Megnézve a nyugat-európai és amerikai tendenciát, ez a jövő és vannak országok, ahol már a jelen is. Hangsúly

Szerencsére ma már minden területen van megoldás a levegő tisztítására, legyen szó:

az autónkról
az otthonunkról
az irodánkról, munkahelyünkről
egy étteremről
egy edzőteremről
egy bank, vagy szolgáltató ügyfélteréről  

A cél tehát egyértelmű: Tiszta levegőt szolgáltatni!

Olyan gyártókkal társultunk, akik a minőségi megoldások mellett a szakmai háttér biztosításában is mellettünk állnak a cél megvalósításában. A szolgáltatásoknál is nagy hangsúlyt helyezünk arra, a szolgáltatást igénybe vevő lakossági, és vállalati felhasználók megtalálják azt a megoldást, amely számukra legoptimálisabb technológiai és gazdasági szempontból.

A francia TEQOYA, a legújabb stratégiai partnerünk a RentAir üzletágban. A 15 éves kutatás során kifejlesztett, majd szabadalmaztatott technológián alapuló TEQOYA légionizátoraink ózonmentesek és hatékonyak minden méretű szennyező részecske ellen, beleértve a legveszélyesebbeket is. A Franciaországban tervezett és gyártott TEQOYA légtisztítók környezetbarát, szűrőbetét nélküli, energiatakarékos, csendes légtisztító megoldások.

A TEQOYA légtisztítók újrateremtik a negatív ionok termelésének feltételeit, amelyek a Föld legtisztább területein léteznek. Ezek a negatív ionok természetes tisztítószerként működnek, és a levegő tisztításával jótékony hatással vannak egészségünkre.

A SafetyPRO -SUPAIR egy magyar, szabadalmaztatott légfertőtlenítő rendszer, amely szűrőbetét és ventilátor nélkül, molekuláris és biológiai szinten, alacsony energiafelvétel mellett semlegesíti a levegőben található káros anyagokat és szagokat, ezzel csírátlanítva a levegőt.

A lakossági és vállalati felhasználók: kiválaszthatják a számukra legoptimálisabb terméken túl, a legoptimálisabb pénzügyi konstrukciót, legyen szó vásárlásról, havi díjas szolgáltatásról, vagy akár áruhitelről.
Bővebb információ a termékekről:

TEQOYA link: Teqoya aloldal (később teqoya.hu)

SafetyPro SUPAIR link: www.safetypro.hu oldalra

pageup