Széchenyi

Példányszám alapú szerződés

Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik pontosan tervezhető költségekkel szeretnék üzemeltetni fénymásológépüket/nyomtatójukat.

A számlázás az elkészült másolati/nyomtatott példányszám alapján történik, így mindig pontosan ellenőrizhető az összes felmerülő költség.

A szolgáltatás díja tartalmazza Budapest területén belül a kiszállási díjat, a készülék általános külső és belső tisztítását, az előírt beállítások és ellenőrzések elvégzését és az összes szükséges alkatrész és kellékanyag díját (a másolópapír és tűzőkapocs kivételével).

Karbantartási szerződés

Az Önök üzemeltetésében működő, általunk is forgalmazott márkák, irodatechnikai berendezések, fénymásológépek, multifunkciós berendezések, nyomtatók, szkennerek, rendszeres, gyári előírások szerint elvégzett karbantartására ajánljuk ezt a szolgáltatást. A készülékek típusától, kiépítésétől és terhelésétől függően választható havi és negyedéves karbantartás.

Ez valójában a teljes körű üzemeltetési szerződés egy olcsóbb, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazó alternatívája.

A szolgáltatás díja tartalmazza Budapest területén belül a kiszállási díjat, a készülék általános külső és belső tisztítását, a szervizdokumentációban előírt beállításokat, ellenőrzéseket és az alkatrészcserék elvégzésének díját.

A rendszeres karbantartások garantálják, hogy a készülékek hosszú távon megbízhatóan és gazdaságosan üzemeljenek.

pageup