Találja meg Ön is a legjobb nyomtatót!

A technológia fejlődésével a nyomtatási eljárások is megsokszorozódtak és ennek köszönhetően már rengeteg különböző nyomtató közül választhatunk, ha valamilyen dokumentumot, reklámanyagot szeretnénk nyomtatni. A legjobb nyomtató megtalálása minden cég számára fontos, hiszen a jó reklámanyaghoz erre is szükség van. A LED nyomtatók igen népszerűek lettek az elmúlt években, ezért egy ilyen berendezés kibérlése tőlünk jó döntés lehet, ha gyorsan, minőségi nyomtatási megoldásokra van szüksége.

Működési elvük nagyrészt egyezik a lézernyomtatókéval, egyedül a fényhenger megvilágítása szokott eltérni, ez azonban egyáltalán nem hátrány. Az előbbinél lézer tapogatja végig azt, utóbbinál pedig apró LED-eket használ az eszköz a papír teljes szélességét átfogó megvilágításra. Sokak szerint a LED-esek a legjobb nyomtatók, azonban ez is nézőpont kérdése. A technológia előnye a lézeressel szemben főleg a kevesebb mozgó alkatrész, amely kisebb mértékű kopáshoz is vezet. Ha hosszú távra szeretné bérelni a legjobb nyomtatót, akkor ezt is figyelembe kell már venni.

A LED-fejek és a fényhenger egyik további előnye, hogy kis helyet foglal, emiatt a színes nyomtatóknál egymás mellett is kényelmesen elférnek, ami kis méretű berendezések létrehozását teszi lehetővé. Ez annyit tesz, hogy az Ön által használt LED nyomtató kisebb, mint a szokásos nyomtató. Természetesen a tervezéstől függő, de LED-esek sebessége egyes esetekben jóval nagyobb lehet a lézernél, ugyanis sorról sorra haladva tapogatja le a hengert a berendezés. Bérelje ki Ön is tőlünk a legjobb nyomtatót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük