Újraépített színes nyomtató az irodába

Az irodai munka során rengeteg papír használódik el. Szükség van rá a nyomtatás, a fénymásolás és a faxolás során is. Ez igen megterhelő a környezetre nézve. De ugyanakkor megterhelő a költségvetésre nézve is. De sajnos ezt nem lehet mással helyettesíteni. Így más megoldás után kell nézni, ha a költségeken akarunk faragni, vagy ha környezettudatos szemléletet szeretnénk kialakítani az iroda dolgozóiban.

Erre remek lehetőséget kínál az újraépített fekete-fehér vagy színes nyomtató alkalmazása. Az elhasználódott berendezéseket, ahelyett hogy kidobnák a szemétbe, felújítják, vagy ha szükséges újra építik, és ismét szolgálatba állhatnak. Így tökéletesen működő színes nyomtató hagyja el a gyárat, amely még hosszú ideig fog jó szolgálatot nyújtani a használóinak. A berendezések működésének meghosszabbításával a környezetet is megkíméljük rengeteg veszélyes hulladéktól.

A tőlünk bérelhető színes nyomtatók egy része is átesett ilyen újraépítésen, így ha ön is környezettudatos megoldásra vágyik, akkor nálunk jó helyen jár. A bérléssel ugyanakkor igen jelentős összegeket takaríthat meg, hiszen így csak a nyomtatási költségeket kell fedezni. Az irodáknak felesleges dolog hatalmas összegeket kifizetni a drága berendezésekre, hiszen csak a szolgáltatásaikra van szükségük. Így egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás a színes nyomtató bérlés. Ugyanakkor így nem kell foglalkozni a karbantartással és a toner cserével sem, hiszen mi azt is megoldjuk. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérje az árajánlatainkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük