A használt nyomtató Önnek is megéri

Egy jó nyomtató rendkívül hasznos lehet a mindennapokban, hiszen bármilyen papírra, dokumentumra van szükségünk, amelyről másolat kell, akkor egyszerűen kinyomtatjuk a már beszkennelt fájlt és mehetünk is az okmányirodába vagy egyéb helyre ügyet intézni. A használt nyomtató egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell a bolti árát megfizetni, Ön sokkal olcsóbban hozzájuthat egy remekül működő nyomtatóhoz az eredeti árnál alacsonyabban.

Boltunk számos használt nyomtatóval rendelkezik, amelyeket bérbe is adunk, ha csak 1-2 napi, de intenzív nyomtatás van kilátásban. Sokan kérdezik, hogy milyen használt nyomtatót érdemes venni. A válasz az, hogy minden nyomtatónak vannak előnyei és hátrányai, ezért érdemes szakértőt is bevonni, aki az Ön igényeihez igazítja a bérlést vagy a vásárlást. A lézernyomtató a fénymásolókhoz hasonló száraz elektro-fotografikus nyomtatási módszert alkalmaz, ami azt jelenti, hogy nem tinta, hanem festékpor kerül a papírra, így nincs esély arra, hogy a nyomat elmaszatolódjon, ami a tintasugaras gépeknél sokszor szokott gondot okozni.

A lézernyomtatók esetében a kontúrok élesek, a kontraszt jobb már nem is igen lehetne, az élénk színek pedig nagyon jól hatnak egy hírlevélen vagy egyéb marketinganyagon esetében. A használt nyomtató az Ön előnyére fog válni. A duplex használata is szinte mindig jóval természetesebb lézernyomtatóval, mint tintasugarassal, ami szintén előny. Weboldalunkon megannyi használt nyomtató közül választhat, amelyeket ki és bérelhet tőlünk több napra vagy akár hetekre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük