Széchenyi

Ismerje meg cégünket

Magunkról

Cégünk 2005 óta folyamatos újításokkal, és új megközelítésekkel segíti partnereit nyomtatási feladataik ellátásában. Ebben elsődleges a megfelelő funkcionalitású eszközök ötvözése a minél alacsonyabb üzemeltetési költségekkel.

Alapvetően abban szeretnénk segíteni a vállalkozásoknak, hogy kezdeti beruházások nélkül is megfelelő ár-érték arányú eszközökkel vezethessék cégüket, legyen az a legkisebb nyomtató vagy a legkomplexebben felszerelt fénymásoló berendezés. Cégünk mottója az, hogy ne leépítésekkel kelljen a vállalkozás kiadásait csökkenteni, sokkal inkább a használatban levő rendszereket megvizsgálni, hogy abban vannak-e költségcsökkentési lehetőségek.

Teljes körű üzemeltetési szolgáltatásaink az ország teljes egészét lefedik, tehát amennyiben mellettünk döntenek, úgy a vállalkozás összes telephelyén azonos feltételekkel tudjuk kiszolgálni a vállalkozás igényeit.

 

Optimalizált Iroda Program

Az Optimalizált Iroda Klaszter tagjaiból létrejött Magyarország legnagyobb irodatechnikai szolgáltatója, ahol 60 szerviztechnikus és 370 alkalmazott dolgozik az országos lefedettség biztosításáért. A Klaszter folyamatosan szélesíti kínálati portfolióját, amely mindenképp túlmutat a hagyományos értelemben vett irodatechnikai szegmensen. Mostanra a Klaszter egy átfogó, minősített irodai programot dolgozott ki, amelyben ötvöződik a hatékony munkavégzés a költségtakarékossággal, a környezettudatossággal és a jelen igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal.

  

Referenciák

A magyar irodatechnikai piac szolgáltatási ágazatában eltöltött sok év tapasztalata juttatott el minket odáig, hogy állandó partnereink között megtalálhatók:

  • nemzetközi nagyvállalatok
  • a pénzügyi szektor szereplői
  • költségvetési intézmények
  • megyei és városi önkormányzatok
  • hazai nagyvállalatok
  • kis-és középvállalkozások

Projekt jellegű referenciáink: rövid- és közép távú rendezvényekre kihelyezett eszközeink ott voltak az alábbi helyszíneken is:

  • Európai Unió Soros Elnökség 2011.
  • NATO Csúcstalálkozó 2008. 

 

 

pageup