Széchenyi

Ismerje meg cégünket

Magunkról

Cégünk 2005 óta folyamatos újításokkal, és új megközelítésekkel segíti partnereit nyomtatási feladataik ellátásában. Ebben elsődleges a megfelelő funkcionalitású eszközök ötvözése a minél alacsonyabb üzemeltetési költségekkel.

Alapvetően abban szeretnénk segíteni a vállalkozásoknak, hogy kezdeti beruházások nélkül is megfelelő ár-érték arányú eszközökkel vezethessék cégüket, legyen az a legkisebb nyomtató vagy a legkomplexebben felszerelt fénymásoló berendezés. Cégünk mottója az, hogy ne leépítésekkel kelljen a vállalkozás kiadásait csökkenteni, sokkal inkább a használatban levő rendszereket megvizsgálni, hogy abban vannak-e költségcsökkentési lehetőségek.

Teljes körű üzemeltetési szolgáltatásaink az ország teljes egészét lefedik, tehát amennyiben mellettünk döntenek, úgy a vállalkozás összes telephelyén azonos feltételekkel tudjuk kiszolgálni a vállalkozás igényeit.

 

Optimalizált Iroda Program

Az Optimalizált Iroda Klaszter tagjaiból létrejött Magyarország legnagyobb irodatechnikai szolgáltatója, ahol 60 szerviztechnikus és 370 alkalmazott dolgozik az országos lefedettség biztosításáért. A Klaszter folyamatosan szélesíti kínálati portfolióját, amely mindenképp túlmutat a hagyományos értelemben vett irodatechnikai szegmensen. Mostanra a Klaszter egy átfogó, minősített irodai programot dolgozott ki, amelyben ötvöződik a hatékony munkavégzés a költségtakarékossággal, a környezettudatossággal és a jelen igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal.

  

Referenciák

A magyar irodatechnikai piac szolgáltatási ágazatában eltöltött sok év tapasztalata juttatott el minket odáig, hogy állandó partnereink között megtalálhatók:

  • nemzetközi nagyvállalatok
  • a pénzügyi szektor szereplői
  • költségvetési intézmények
  • megyei és városi önkormányzatok
  • hazai nagyvállalatok
  • kis-és középvállalkozások

Projekt jellegű referenciáink: rövid- és közép távú rendezvényekre kihelyezett eszközeink ott voltak az alábbi helyszíneken is:

  • Európai Unió Soros Elnökség 2011.
  • NATO Csúcstalálkozó 2008. 

 

Levegő tisztítás

   

A Dokutech új szolgáltatásához vezető első lépéseinket még 2019-ben a pandémia hívta életre. Azóta alaposan beleástuk magunkat a levegőtisztítás rejtelmeibe és rájöttünk, hogy bár a COVID vírus elleni védekezés volt az első motiváció, azonban számos más problémára nyújt megoldást a tiszta, kórokozóktól mentes levegő biztosítása. Ha csak Magyarországot vesszük figyelembe, közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, megkeserítve mindennapjaikat, valamint nagyságrendileg minden 10. ember a pollentől, mondhatjuk, hogy az allergia hazánkban népbetegséggé nőtte ki magát, azzal együtt, hogy ez a szám évről évre magasabb.

Gondolhatjuk, hogy a körülöttünk lévő tiszta és egészséges levegő mindannyiunk számára természetes, legalábbis ebben a tudatban éljük mindennapjainkat. De valóban kórokozóktól – legyen az pollen, vírusok, penész, vagy bármely levegőben szálló káros anyag - mentes a közvetlen környezetünkben a levegő?

Nem tudjuk, mert látjuk! Megfoghatatlan!

Érdekes szembesülni azzal, hogy milyen mennyiségben található – számunkra láthatatlan - szennyeződés életterünkben, melyek hatására kialakulhatnak, vagy erősödnek az asztmás, allergiás tünetek, vagy éppen megnő a tovább fertőzések száma vírusos, felső légúti betegségeknél.

Azonban a tiszta levegőnek nem csak a megelőzésben van nagy szerepe, de számos további jótékony hatással is bír. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy mennyire csökken a koncentrációnk munka közben, ha „elhasználódik" a levegőnk. Mennyivel jobb lenne, ha nem utólag kéne a levegő újra frissé tételével foglalkoznunk, hanem folyamatosan friss levegő venne minket körül. Megnézve a nyugat-európai és amerikai tendenciát, ez a jövő és vannak országok, ahol már a jelen is. Hangsúly

Szerencsére ma már minden területen van megoldás a levegő tisztítására, legyen szó:

az autónkról
az otthonunkról
az irodánkról, munkahelyünkről
egy étteremről
egy edzőteremről
egy bank, vagy szolgáltató ügyfélteréről
 
A cél tehát egyértelmű: Tiszta levegőt szolgáltatni!

Olyan gyártókkal társultunk, akik a minőségi megoldások mellett a szakmai háttér biztosításában is mellettünk állnak a cél megvalósításában. A szolgáltatásoknál is nagy hangsúlyt helyezünk arra, a szolgáltatást igénybe vevő lakossági, és vállalati felhasználók megtalálják azt a megoldást, amely számukra legoptimálisabb technológiai és gazdasági szempontból.

A francia TEQOYA, a legújabb stratégiai partnerünk a RentAir üzletágban. A 15 éves kutatás során kifejlesztett, majd szabadalmaztatott technológián alapuló TEQOYA légionizátoraink ózonmentesek és hatékonyak minden méretű szennyező részecske ellen, beleértve a legveszélyesebbeket is. A Franciaországban tervezett és gyártott TEQOYA légtisztítók környezetbarát, szűrőbetét nélküli, energiatakarékos, csendes légtisztító megoldások.

A TEQOYA légtisztítók újrateremtik a negatív ionok termelésének feltételeit, amelyek a Föld legtisztább területein léteznek. Ezek a negatív ionok természetes tisztítószerként működnek, és a levegő tisztításával jótékony hatással vannak egészségünkre.

A SafetyPRO -SUPAIR egy magyar, szabadalmaztatott légfertőtlenítő rendszer, amely szűrőbetét és ventilátor nélkül, molekuláris és biológiai szinten, alacsony energiafelvétel mellett semlegesíti a levegőben található káros anyagokat és szagokat, ezzel csírátlanítva a levegőt.

A lakossági és vállalati felhasználók: kiválaszthatják a számukra legoptimálisabb terméken túl, a legoptimálisabb pénzügyi konstrukciót, legyen szó vásárlásról, havi díjas szolgáltatásról, vagy akár áruhitelről.
Bővebb információ a termékekről:

TEQOYA link: Teqoya aloldal (később teqoya.hu)

SafetyPro SUPAIR link: www.safetypro.hu oldalra.

 

 

 

pageup