A nyomtató bérlés pozitívuma

A nyomtató bérlés már hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvend, amely bizonyítja, hogy tényleg egy hatékony és egy hatásos módszerről van szó, ha nem szeretnénk egy komplett gépet megvásárolni, de szükségünk van az eszköz használatára. Természetesen minden irodának szüksége van egy profi nyomtatóra és fénymásolóra. A legtöbb esetben erre már képesek a többfunkciós gépek, tehát ezzel kapcsolatban már spórolhatunk, de milyen jó, ha ez még olcsóbban érhető el.

Az irodák már elkezdték a nyomtató bérlés lehetőségét körbejárni és azt mondják, hogy sokkal költséghatékonyabb, mint egy új gépbe rengeteg pénzt befektetni, hiszen még a karbantartást és az esetleges javításokat sem a bérlő, hanem a bérbeadó fizeti. Tulajdonképpen az történik ebben az esetben, hogy az iroda – bérleti díj ellenében természetesen – kap egy nyomtatót, amelyet úgy használ, mintha a sajátja lenne, ugyanakkor ha bármiféle plusz költség merül fel, azt már nem neki kell fizetnie.

Ebben áll a nyomtató bérlés pozitívuma. A másik pozitívum, hogy lehetséges, hogy idő közben új funkciókra is szüksége lesz a vállalatnak, például először nem gondolja a vezetőség, hogy a fax bármikor is szükséges lenne, de idő közben kiderül, hogy erre a funkcióra is érdemes lenne befektetni. Nem kell ezekben a helyzetekben új gépet vásárolni, amely már faxolásra is képes, csupán cseréljék ki a gépet a bérbeadóval. A másik pozitívum, amiről kevesen beszélnek, hogy sok esetben egy-egy fesztiválhoz vagy egy-egy rendezvényhez szükség lenne nyomtatóra, de pusztán az éves egy alkalmas használatra megvásárolni azt teljesen felesleges pénzkidobás.

A nyomtató bérlés ebben az esetben óriási segítség lehet. Bérelje ki a nyomtatót az esemény hónapjának idejére, használja az előkészületekben, a rendezvényen, az utómunkálatoknál, majd adja vissza a tulajdonosnak, akik máris küldheti a következő felhasználónak. Csodálatos energiatakarékosság, ha nem vásárol mindenki új terméket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük