Érvek a használt nyomtatók mellett

Manapság sajnos nem olcsóak a jó minőségű és nagy teljesítményű nyomtatók és sok esetben egy irodába nem elég egy nyomtató készülék, vagy legalábbis az idő múlásával jó esetben bővül akkorára a cég, hogy már igény mutatkozna az új termék beszerzésére. Azonban óriási kiadásnak számít a második nyomtató beszerzése, hiszen egyet is elég költséges karbantartani, javíttatni, illetve a festékanyagot és a papírt folyamatosan cserélni és felölteni, ez dupla gép esetén dupla költségekkel jár, nem beszélve arról, hogy még a gépet is meg kell vásárolni.

Amikor ezek a problémák felmerülnek, akkor általában le is mondunk a másik gép beszerzéséről. Pedig a használt nyomtatók beszerzésének a lehetősége, sőt, a bérlés sokban megkönnyítené és költséghatékonnyá tenné ezeket a helyzeteket. A nyomtatók bérlése azt jelenti, hogy egy használt nyomtató kerül az irodába, amelyért nem kell egy alapárat fizetni, hanem egyszerűen a nyomtató bérlését fizetjük, havonta.

Ezek a nyomtatók azért kiválóak, mert bár használtak, a bérbeadó odafigyelt a karbantartásra, egy-egy használat után átfestette, felújította, illetve az is megeshet, hogy teljesen átépítette. A használt és idősebb nyomtatók egyáltalán nem minőségtelenebbek, mint új társaik, sőt sok esetben sokkal hosszabb élettartamúak – kiváló odafigyelés miatt -, mint új társaik.

A használt nyomtatók beszerzése – megvásárolva vagy bérelve – egy környezettudatos megoldás! Sokszor egy nyomtató használhatatlanná válik, ugyanakkor némelyik alkatrésze még tökéletesen működik. Ezekből az alkatrészekből egy csodálatos új masinát lehet készíteni, amely szinte biztosan nem fog csalódást okozni a felhasználónak. Tehát ezzel a módszerrel nagyon olcsón juthatunk hozzá egy kiváló minőségű nyomtatóhoz, amivel még a környezetünket is megóvtuk!

Döntsön Ön is a környezettudatos nyomtatóhasználat mellett és béreljen cégünktől használt nyomtatót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük